Vivo V15 laku keras

Pelancaran Vivo V15 oleh Vivo Malaysia baru-baru ini disifatkan laku keras apabila pusat beli belah One Utama yang menganjurkan jerayawara peranti tersebut diserbu pengguna.

“Telefon pintar V15 baru kami telah dijual dengan sangat berjaya berdasarkan jumlah pesanan awal dan pembelian awal hari ini. Kami sangat berterima kasih atas sokongan besar yang kami terima daripada orang ramai yang hanya memberi motivasi kepada kami untuk bekerja lebih keras untuk menghasilkan telefon pintar yang memenuhi permintaan pasaran,” kata Mike Xu, Ketua Pegawai Eksekutif Vivo Malaysia.

Pembeli 250 telefon pintar pertama baru-baru ini menerima kotak hadiah bernilai RM299 dengan Kad Hadiah Petronas bernilai RM100 atau lebih.

Semua pembeli telefon pintar Vivo juga layak mendapat Superday Sale Lucky Draw di mana pemenang bertuah memenangi AI Triple Camera Shoot seperti telefon pintar Pro Vivo V15, basikal, beg bagasi dan powerbank.

Mike Xu, CEO Vivo Malaysia
Influencer yang hadir termasukĀ Aida Azira, Osaka Oyuro, Collinstin, Liyeeee, Kylie Lim, Syazlin Zainal, Meloffa, YiiYii Tan, Yuna Zainal dan Farah Farhana

Orang ramai melihat ciri ditonjolkan Vivo V15

Tinjauan TheSkop.com menunjukkan Vivo V15 laku keras dalam tempoh sehariĀ 

%d bloggers like this: