Huawei Mate 20 X power untuk game…semua gamelah!

Visi game sangat jelas dipertontonkan dalam Huawei Mate 20 X.

Bersama 7.2 inci, bukan hanya skrin besar yang lebih besar membawa penglihatan yang lebih luas, bukan sahaja kesan visual bacaan, video dan permainan, tetapi juga memperluas ruang dalaman telefon, membawa bateri berkapasiti besar, modul multi-kamera dan juga mempunyai sistem penyejukan yang lebih baik.

Skrin gergasi panorama ini membesarkan semua elemen dalam memaparkan kandungan halus seperti PPT dan web desktop.

Penambahan baru aksesori stylus M-Pen, kepekaan tekanan tinggi 4096 memberikan cara penulisan semulajadi, biarkan saja Mate 20 X berubah menjadi sketsa lukisan mudah alih.

Di samping itu, Mate 20 X melangkah satu langkah lebih jauh dari segi kualiti bunyi dan interaksi. Ia mempunyai reka bentuk speaker dua simetri “Real Stereo”. Dengan bijak mengoptimumkan kesan bunyi, Mate 20 X dapat memberikan bunyi sekeliling dalam adegan permainan, membawa pengalaman bunyi yang mendalam.

Dari segi hayat bateri, bateri besar adalah raja. Terima kasih Mate 20 X dilengkapi dengan bateri 5000mAh yang menakjubkan, menyokong Super-Fast Charge (4.5V / 5A), dan memecahkan rekod bateri Siri Mate.

Data diukur rasmi menunjukkan bahawa apabila Mate 20 X sedang memainkan Arena of Valor, hayat bateri boleh bertahan selama 6.67 jam, 3 jam lebih daripada iPhone XS Max; main balik video 23 jam, 9 jam lebih daripada iPhone Xs Max.

Bagi kamera, 40MP Leica Ultra Wide-Angle mempunyai sistem pengimejan multifokal matriks yang sama seperti Mate 20 Pro, dilengkapi dengan LEICA VARIO-SUMMILUX-H 1: 1.8-2.4 / 16-80 ASPH. 

Sistem lensa dengan lensa sudut lebar, ultra lebar dan telefoto dengan piksel 40MP, 20MP, 8MP, bersamaan dengan panjang fokus 16-270mm untuk pertama kalinya mencapai taraf “telefon semua-dalam-satu”:

Huawei Mate 20 X baru-baru ini menambahkan lensa ultra-lebar bersamaan dengan lensa SLR fokus panjang 16mm, yang mencapai kesan visual imej yang menyampaikan rasa tiga dimensi dan ruang kerja.

Ia boleh menumpukan jarak fokus jarak dekat 2.5 cm, yang telah menjadi alat untuk meneroka dunia mikro dan membawa kesan makro kreatif.

Huawei Mate 20 X adalah peranti utama dan juga peranti permainan mudah alih, kamera tiga kali dengan shoot makro, skop mudah alih dan pembesar suara mudah alih. Ia direka untuk memenuhi keperluan pengguna Mate untuk kehidupan yang lebih muda dan mewah dengan hayat bateri, pengkomputeran yang hebat dan prestasi permainan, sistem penyejukan yang paling tinggi, keseronokan audio dan video dan modul kamera online.

TheSkop

Portal Teknologi dan Gaya Hidup Paling Best di Malaysia

%d bloggers like this: