Dua fon Vivo ini dapat potongan harga yang berbaloi

Apakah definisi murah dan berbaloi? Kini ia dalam dua produk Vivo.

Dua model, Vivo V11i, telefon pintar kamera AI kini hanya dijual pada harga RM1,099 berbanding harga asal RM1,299.

Bukan setakat itu, satu lagi telefon Y81i dengan paparan FullView hanya dijual dengan hanya RM499.

Promosi ini boleh didapati di semua kedai konsep vivo, penjual sah dan stor online di Lazada, Shopee, 11Street.

Vivo V11i mempunyai gabungan kamera belakang 16MP + 5MP yang unggul. Kedua-duanya dikawal oleh algoritma AI yang menarik dengan keupayaan untuk menghasilkan kesan bokeh artistik dengan mudah.

V11i dilengkapi dengan mod AI Backlit, mod cahaya rendah AI, yang memberikan anda cara yang lebih mudah untuk merakam foto setiap saat.

Ia dilengkapi dengan RAM 4GB & ROM 128GB yang menyediakan storan yang lebih besar sementara teknologi Fast Charging mengisi semula bateri dengan cepat. Telefon kini dilengkapi dengan Starry Night, Nebula dan Fairy Pink.

Sementara itu, Vivo Y81i membawa anda skrin yang lebih besar dan pandangan yang lebih baik apabila skrin menyediakan 15.5% lebih banyak ruang tontonan daripada telefon jenis 16:9.
Nisbah skrin 87.9% dimungkinkan oleh bezel atas dikurangkan berbanding dengan Paparan FullView generasi terdahulu.

Y81i menayangkan kamera belakang definisi tinggi 13MP manakala AI Face Beauty mengesan jantina, umur, nada kulit, tekstur kulit dan juga keadaan pencahayaan di sekeliling anda sementara kesan peningkatan kecantikan yang disesuaikan semuanya ditujukan untuk menekankan kecantikan yang unik dan semula jadi anda.

%d bloggers like this: