Apa pasal ‘Berebut’ honor 8X Ni?

Bagaimana anda boleh dapatkan sebuah telefon yang spesifikasinya molek pada harga kurang RM1,000?

Anda mampu membelinya melalui model Honor 8X yang mempunyai rekaan 6.5 inci Honor FullView yang mempunyai nisbah body to screen 91%.

8X mempunyai nisbah skrin ke badan paling tinggi untuk telefon kelas pertengahan dan menggunakan teknologi chip-on-film (COF) serta rekaan antena yang dipatenkan di bawah telefon bersaiz 4.25mm saja.

Sudahlah begitu, ciri skrin penuh itulah cukup untuk layan siri atau filem.
Bodynya pun fuh, hebat apabila pada telefon ini mempunyai rekaan ‘3D Grating’ pada fon yang mempunyai pilihan warna hitam atau biru. Menggunakan kerangka aluminium dan badan gelas 2.5D mampu menghasilkan warna aurora.

Katanya, ia direka dengan 15 lapisan dan susunan warna berbeza untuk menampakkan kemasan.

Ia telefon pertama Honor dengan set cip Kirin 710. Laju ke Honor 8X? Tentulah dengan prosesor Kirin 710 cip 12nm octa core 4 x A73 yang turut datang dengan GPU Turbo bagi melancarkan operasi telefon jadi prestasi CPU dan GPU meningkat sehingga 100 peratus.


Prosesor ini pada pendapat TheSkop 75 peratus lebih baik berbanding generasi sebelumnya. Set GPU Turbo mempunyai kesepaduan baik bagi perkakasan dan perisian serta pengalaman pemprosesan grafik yang pantas. Prestasi GPU 130 peratus lebih baik berbanding model lama.

Honor 8X memberikan anda RAM dan ROM 4GB+128GB (boleh ditambah dengan kad microSD 400GB yang cukup baik dengan nilai harga ditawarkan. Honor 8X mempunyai tiga slot kad SIM (dua) dan microSD yang boleh berfungsi serentak bersama EMUI 8.2.

Tak percayakan?

Honor 8X menggunakan dwi-kamera belakang bersaiz 20MP + 2MP definisi tinggi manakala kamera depan pula 16MP f/1.8 untuk merakam gambar lebih jelas. Kamera belakang AI Honor 8X boleh mengenal pasti 500 senario dalam 22 kategori.

Keupayaan merakam gambar yang lebih baik ditambah dengan fungsi AIS pada pencahayaan rendah.

Semuanya di bawah harga RM1,000 tau!
Manakala bateri 3750mAh berupaya menampung pengguna yang aktif dikuasakan juga penjimatan tenaga menggunakan AI. Lagipun, ia dikuasakan juga penjimatan tenaga menggunakan AI. Set cip baru ini juga boleh mengurangkan sehingga 30 peratus penggunaan tenaga.

Honor 8X menawarkan prestasi dan pengalaman pengguna yang hebat tapi harganya murah. Sekaligus anda memperoleh telefon flagship terbaik pada tahun ini. Honor 8X ditawarkan pada harga RM949. Disebabkan Honor 8X memang laku habis DI Shopee dan Hihonor, Honor akan menambah stok apabila membeli di Shopee dan Hihonor pada 19 Oktober ini bermula 9 pagi. Cepat cepat kerana 500 pelanggan pertama saja akan menerima honor band 3 dan baucer RM50 Hihonor vouchers.


TheSkop amat rekomen fon ini yang mempunyai nilai flagship pada harga kurang RM1,000.

Jualan fon ini di
https://www.hihonor.com/my/?utm_source=theskop&utm_medium=advertorial&utm_campaign=honor8x
Atau
Shopee: https://shopee.com.my/honor.os?utm_source=theskop&utm_medium=advertorial&utm_campaign=honor8xhttps://www.hihonor.com/my/