Topup RM3 untuk Digi dah cukup

Bermula hari ini, Digi Telecommunications Sdn Bhd (Digi) menjual melancarkan Prepaid Internet Reload, pilihan tambah nilai data baru untuk pelanggan prabayar.

Digi Internet Reload membolehkan pengguna prabayar memilih berapa banyak data yang mereka inginkan.

Produk ini tidak akan menganggu pelan sedia ada untuk panggilan dan pemesejan kerana ia direka khusus untuk kegunaan internet.

Terdapat dua pilihan, RM3 untuk 3GB dengan tempoh sah 24 jam dan RM10 untuk 8.5GB dengan tempoh tujuh hari, pelanggan kini boleh membeli Digi Internet Reload di 99 Speedmart, Happy Mart, KK Mart, MyNews, Watsons, AEON, Cold Storage, Giant, Tesco, BHPetrol, Caltex dan Petron. Peruncit lain seperti 7-Eleven, Petronas dan Shell akan memulakan jualan pada bulan September.

Selepas pembelian, pelanggan akan menerima kod unik 16 digit yang akan dimasukkan dalam proses tambah nilai, yang boleh dilakukan melalui aplikasi MyDigi atau dengan mendail * 123 * melalui UMB. Kedua-dua produk memberikan penggunaan internet pelanggan antara 1-7 petang pada hari ia diaktifkan dan ditebus. Penawaran internet ini boleh digunakan untuk semua pelanggan Digi Prabayar Mobile kecuali pelanggan DG Smart Plan dan pelanggan Internet Prabayar.

TheSkop

Portal Teknologi dan Gaya Hidup Paling Best di Malaysia

%d bloggers like this: