Pelanggan OOKYO dapat guna 4 aplikasi pilihan dengan internet tanpa had, betul! tanpa had…

Pelanggan prabayar Ookyo yang diperkenalkan Maxis kini membenarkan pelanggannya menikmati Internet tanpa had untuk 4 aplikasi pilihan mereka – tanpa sebarang sekatan atau syarat – sepanjang hari yang bermula serta-merta.

Pelanggan sekarang boleh memilih 4 aplikasi daripada lebih daripada 100 aplikasi, dan juga menikmati data berkelajuan tinggi tambahan sebanyak 5GB serta panggilan dan SMS tanpa had, dari hanya RM30 sebulan.

Di samping itu, pengguna boleh menikmati kelajuan terpantas, kerana ookyo dikuasai oleh Maxis 4G. ookyo adalah 100% pelan prabayar digital, dimana keseluruhan perkhidmatan dan pengalaman boleh diuruskan sendiri dengan mudah dari aplikasi ookyo, termasuk pendaftaran, pengurusan aplikasi, perkhidmatan pelanggan dan pembayaran.

Pelanggan mempunyai pilihan untuk membuat pembayaran melalui debit langsung dan memilih untuk memperbaharui pelan mereka secara automatik.

“Apa yang membuatkan ookyo sangat menarik adalah ia memberi pengguna kawalan sepenuhnya untuk menikmati Internet mengikut keinginan mereka. Pelan ookyo baharu ini seiring dengan kehendak pasaran. Kini, terdapat pelbagai aplikasi yang baharu dan popular yang sentiasa muncul, dan kami ingin memberi pengguna kebebasan untuk memilih 4 aplikasi kegemaran mereka. Mereka juga mempunyai fleksibiliti untuk menukar pilihan mereka pada bulan seterusnya. ookyo merupakan satu-satunya pelan prabayar digital yang memberi tawaran ini. Jika aplikasi kegemaran anda tidak termasuk dalam senarai kami, sila beritahu kami. Kongsikan melalui aplikasi ookyo dan kami akan cuba masukkannya dalam senarai kami,” kata Maybel Chan, Ketua ookyo.

Terdapat lebih 100 aplikasi, termasuk YouTube yang boleh dipilih. Senarai ini sentiasa dikemas kini, berdasarkan permintaan pelanggan.

Pelanggan Ookyo juga menikmati Internet berkelajuan tinggi tambahan sebanyak 5GB termasuk dalam pelan ini, untuk kegunaan Internet anda yang lain, panggilan dan SMS tanpa had untuk hanya RM8 sebulan di samping tambah Internet tanpa had untuk lebih dari 100 aplikasi – Jika 4 aplikasi tidak mencukupi, dengan hanya serendah RM3 sebulan, pelanggan boleh menikmati Internet tanpa had untuk aplikasi lain, seperti penstriman video, permainan, filem, muzik, dan banyak lagi

Pengguna boleh mendaftar ke ookyo secara digital. Mereka hanya perlu mendaftar di laman web ookyo (www.ookyo.com.my), atau memuat turun aplikasi ookyo dari Google Play Store. SIM percuma akan dihantar kepada mereka tanpa caj.

TheSkop

Portal Teknologi dan Gaya Hidup Paling Best di Malaysia

%d bloggers like this: