Perbandingan senarai anime di Netflix US, Netflix Malaysia dan iflix

Netflix dah sampai di Malaysia, dan menimbulkan kegemparan di seluruh negara. Sebagai peminat anime, ia menjadikan impian anda kepada kenyataan. Pasti tidak perlu lagi bersusah payah, mencari anime untuk ditonton selepas ini. Tapi, benarkah Netflix Malaysia membantu?

Netflix Amerika Syarikat (Netflix US) , menyenaraikan banyak anime yang boleh ditonton secara strim. Kemudian, iflix lahir di Malaysia dan membawakan beberapa senarai anime, yang boleh distrim dengan lebih murah. Tapi koleksi anime iflix tak sebanyak Netflix US.

Adakah kedatangan Netflix di Malaysia, membawa senarai yang sama seperti Netflix US? Usah risau, kami dah periksa dan semak semua senarai anime ini. Di jadual di bawah ini, anda boleh melihat anime apa yang terdapat di dalam pustaka Netflix US, Netflix Malaysia dan iflix.

Adakah masih berbaloi untuk melanggan Netflix US bersama VPN, atau cukup membayar RM42 untuk tontonan HD Netflix Malaysia, atau belanjakan hanya RM8 sebulan untuk iflix? Anda tentukan sendiri menerusi jadual di bawah.

iflix dan netflix - perbandingan anime v3

TheSkop

Portal Teknologi dan Gaya Hidup Paling Best di Malaysia