Menangi ‘Football Pass’ Astro on the Go untuk menonton Piala Dunia di mana jua

Anda bukan pelanggan Astro? Tetapi mahu menonton semua perlawanan piala dunia secara langsung dan siaran ulangannya di mana sahaja? Usah khuatir, kini anda boleh melakukannya melalui Astro on the Go.

Hanya dapatkan ‘Football Pass’ melalui Astro on the Go berharga RM100 dan anda akan boleh menikmati kesemua 64 perlawanan Piala Dunia 2014 melalui peranti kegemaran anda, tidak kira ianya PC, Tablet atau telefon pintar. Dengan 4 saluran tetap menayangkan perlawanan Piala Dunia serta beberapa saluran lain yang berkaitan, anda pasti dilimpahi dengan semua maklumat berkaitan Piala Dunia.

Astro on the Go di Tablet

Astro on the Go di Telefon Pintar

Astro on the Go di PC

Astro on the Go di Tablet, Telefon Pintar dan PC

Tetapi lebih baik lagi kini, Astro telah bersetuju untuk menawarkan 10 ‘Football Pass’ percuma untuk pembaca setia Theskop. Apa yang perlu anda lakukan ialah:

  1. Like Facebook page Theskop (www.facebook.com/TheSkopDotCom) & Astro (www.facebook.com/astro)
  2. Kongsi Artikel ini di Facebook anda dan tag Theskop & Astro beserta 5 orang rakan anda. Pastikan anda menetapkan post Facebook anda kepada Public agar kami boleh melihatnya.
  3. Pertandingan ini akan ditutup pada hari Sabtu 28 Jun 2014, jam 6 petang. Selepas itu kami akan memilih 10 orang pembaca TheSkop yang bertuah untuk memenangi Football Pass Astro on the Go ini.

Pemenang akan diumumkan selewatnya jam 10 malam pada hari Sabtu 28 Jun 2014, agar anda boleh terus menggunakannya untuk menonton perlawanan pertama pusingan kalah mati iaitu tempat pertama Kumpulan A menentang tempat kedua Kumpulan B, iaitu Brazil menentang Chile. Para pemenang akan dihubungi melalui Facebook inbox.

Selamat mencuba dan semoga berjaya!

TheSkop

Portal Teknologi dan Gaya Hidup Paling Best di Malaysia