Test Produk – Mi Box Peranti Yang Perlu Ada Dalam Ruang Tamu

Mi Box Untuk Berhibur

Share Button

Sudah tentu anda banyak menggunakan masa untuk menonton kandungan YouTube di telefon dan kemampuan untuk memindahkan kandungan itu di paparan yang lebih besar, tentu boleh memperkaya pengalaman menonton anda. Aplikasi terkenal seperti YouTube memang dioptimumkan untuk Android TV.

Aplikasi YouTube

Tonton Program Korea Kegemaran di Kodi

Hal ini bermakna, antara muka yang terpapar di televisyen senang digunakan. Malahan, arahan suara boleh diberikan untuk mencari sesuatu video menggunakan alat kawalan yang disediakan.

Jika YouTube masih belum menyakinkan anda, mungkin iFlix boleh. Jika anda kaki siri, iFlix dan aplikasi seangkatan dengannya sudah tentu menjadi ruji anda. Tak perlu lagi bersusah payah menghubungkan kabel HDMI kepada laptop anda untuk menonton siri kegemaran.

Memiliki Android TV juga boleh memaksimumkan potensi home theater rumah. Tidak kiralah ketika anda bersendirian ataupun ditemani rakan dan saudara mara yang bertandang, aplikasi penstriman muzik seperti Spotify pastinya boleh membasmi kesunyian.

Pecahkan kesunyian ruang rumah dengan Spotify

Keversatilan Mi Box TV tak terhenti disitu. Pasang saja aplikasi permainan padanya. Beli satu set alat kawalan bluetooth dan dalam sekelip mata, anda miliki konsol permainan.

Sungguhpun tiada apa yang menarik untuk ditonton, didengar ataupun dimain, usah bazirkan TV 50 inci anda. Jadikannya bingkai gambar yang memaparkan pelbagai maklumat berguna. Perkongsian gambar percutian menjadi mudah terus daripada telefon anda.

Isi masa senggang dengan bermain game

Muka Seterusnya: Mi Box Untuk Bekerja & Kesimpulan

Trackbacks

  1. […] memang sebuah peranti yang wajib ada di ruang tamu anda, seperti yang kami sarankan dalam artikel Test Produk tempoh hari. Ia dijual pada RM349 di Lazada. Terkini, Digi menawarkan Mi Box menerusi pelan […]

Apa komen anda?