BlackBerry Lancar Porche, Anggun & Elegen

Share Button

Porsche Design P’9981 dibina di atas platform yang berprestasi tinggi dipacu ciri pemproses 1.2 GHz, rakaman video HD, grafik 24-bit resolusi tinggi, dan sensor termaju yang membolehkan peranti dimuatkan dengan aplikasi baru terkini.

Ia datang dengan 8GB memori on-board serta dapat dikembangkan sehingga 40GB setoran dengan kad microSD. BlackBerry ® 7, sistem operasi yang digunakan untuk Porsche P’9981, termasuk browser BlackBerry generasi akan datang pelayar yang pantas, menyaksikan pengalaman web yang tiada tandingannya, yang merupakan antara yang terbaik dalam industri.

Ia juga mempunyai teknologi Liquid Graphic™ yang menyampaikan sentuhan pengalaman yang sangat responsif dengan grafik yang sangat cepat dan lancar. Porsche Design P’9981 juga lengkap dengan sokongan built-in untuk NFC (Komunikasi Medan Hampir), yang akan membolehkan banyak keupayaan baru dan menarik. Porsche Design P’9981 adalah telefon pintar dari BlackBerry yang akan boleh didapati dari kedai-kedai Porsche Design akhir tahun ini.

Comments

Apa komen anda?